Therapeut

Anne Dekkeris 28 juni 2012 afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de hogeschoolvan Amsterdam. In Juli 2012 heeft zij een maand waargenomen voor een collega inApeldoorn in een gezondheidscentrum. Sinds 5 november 2012 is zij werkzaam inWehe-den Hoorn. Op 3 juni 2013 is de praktijk verhuisd naar de Timersmastraat 1te Wehe-den Hoorn. Per 12 april is Anne gecertificeerd MedicalKinetics Teacher.


Mijn visie

Mijn doel is om mensen bewust te maken van hun eigenbewegingsgewoonten. Elke keer vind ik het weer een prachtig moment wanneermensen meer inzicht krijgen in hun eigen lichaam, bewust leren voelen enkijken. Zo volg ik twee motto's: 'Zelf zien, zelf voelen, zelf doen' - BessMensendieck, en 'Beweeg bewust en beleef!' - Anne

 

Met passie voor mijn vak en dansen ben ik de cursusMedicalKinetics gaan volgen, deze heb ik afgerond op 12 april 2014. Het maaktde oefeningen beter toepasbaar in het dagelijks leven en leuker om thuis teoefenen. Met een passie voor dansen komt dit soms ook terug in de therapie, het leven is toch eigenlijk ook een dansje?!